| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Bölgesel Yayın tarihi: 31 Ocak 2012 15:14

Trabzon'da muskacı hoca davası

Trabzon'da M.C., evinde eşi S.C.'nin bir hocaya yaptırdığı muskayı buldu. M.C., önce eşi ile ardından muskacı hoca L.S ile tartıştı. L.S. kaçarak kurtulurken, M.C. polise giderek şikayetçi oldu.Olay, 2 Nolu Erdoğdu Mahallesi'nde önceki gün meydana geldi.

Trabzon'da M.C., evinde eşi S.C.'nin bir hocaya yaptırdığı muskayı buldu. M.C., önce eşi ile ardından muskacı hoca L.S ile tartıştı. L.S. kaçarak kurtulurken, M.C. polise giderek şikayetçi oldu.

Olay, 2 Nolu Erdoğdu Mahallesi'nde önceki gün meydana geldi. 30 yaşındaki S.C., bir süredir huzursuzluk yaşadığı eşiyle aralarının düzelmesi için 32 yaşındaki L.S.'ye giderek muska yaptırdı.

Kadın, sonra da muskayı eşinin eşyalarının arasına sakladı. Bir süre sonra tesadüf eseri muskayı bulan 43 yaşındaki M.C., önce eşi ile sonra da muskayı yaptığını öğrendiği L.S.'yi bularak onunla tartıştı. L.S. kaçarak kendini kurtarırken, M.C. karakola gitti ve hoca hakkında suç duyurusunda bulundu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!