Trabzon'da minik sporcular yarıştı

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Badminton il temsilciliği tarafından organize edilen ve Yomra ilçesinde yapılan 30 Ağustos Zafer Bayramı Badminton İl Birinciliği sona erdi.  Trabzon da faaliyet gösteren dört kulüpten 40 sporcunun katıl

Trabzon'da minik sporcular yarıştı
Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Badminton il temsilciliği tarafından organize edilen ve Yomra ilçesinde yapılan 30 Ağustos Zafer Bayramı Badminton İl Birinciliği sona erdi. 
 
Trabzon da faaliyet gösteren dört kulüpten 40 sporcunun katıldığı müsabakalarda minik sporcular madalya alabilmek için birbirleriyle kıyasıya yarıştılar.
 
Yapılan yarışmalar sonunda 1996 -2000 doğumlu erkeklerde 1. Emircan Erdoğan, 2. Yakup Gül, 3. Furkan Şengül 1998-2000 doğumlu kızlarda 1. Nurnihal Başkan, 2. Hanifenur Özkan, 3. Zeynep Özyurt oldu. 11 yaşattı erkeklerde 1. Murathan Çoban, 2. Eşref Abdioğlu, 3. Berat Türedi olurken 13 yaş altı erkeklerde ise 1. İsmail Eren Tüylüoğlu, 2. İbrahim Ethem Atabaş 3. ise Akın Değirmenci oldu.
 
Şampiyonada çift erkeklerde 11 yaş altı Berat Türedi, Eşref Abdioğlu çifti birinciliği elde ederken 13 yaş altı kızlarda ise 1. Fatma Aydoğan, 2. M.Gökçe Sahin, 3. Tuana Adakul oldu. Yarışmalara Trabzon Gençlikspor, Maçkaspor, Of Bölümlü ile Trabzon Çocuk Esirgeme kurumunun sporcuları katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler