Trabzon'da Kurtlar Vadisi yorumu

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak için geldiği Trabzon’da İl Müftüsü Veysel Çakı’yı ziyaret eden Prof. Dr. Bardakoğlu, Trabzon ziyaretinin ardından Rize’ye geçeceğini söyledi.  TEBESSÜMLÜ CEVAPBir gazetecinin Devlet Bakanı Faruk Çelik’in Şanlıurfa’daki din g

Trabzon'da Kurtlar Vadisi yorumu

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak için geldiği Trabzon’da İl Müftüsü Veysel Çakı’yı ziyaret eden Prof. Dr. Bardakoğlu, Trabzon ziyaretinin ardından Rize’ye geçeceğini söyledi.

 

TEBESSÜMLÜ CEVAP

Bir gazetecinin Devlet Bakanı Faruk Çelik’in Şanlıurfa’daki din görevlileri toplantısında Kurtlar Vadisi sitemi üzerine sorduğu soruya Bardakoğlu hafif tebessüm ederek cevap verdi. Günlerdir gündemi meşgul eden soruya Prof. Dr. Bardakoğlu, “Bizim görevimiz en cazip şekilde görevimizi yapmaktır ve Caminin içindeki insanlara ulaşmaktır” diye yanıt verdi.

 

bardakoglu.jpg

 

NASİP OLAN GİDECEK DİĞERLERİ BEKLEYECEK

Bardakoğlu, hacı adaylarıyla ilgili de değerlendirmelerde bulundu. Bardakoğlu, “800 bin hacı adayımız sırada bekliyor. Bizim en büyük sıkıntımız 800 bin kardeşimizin taleplerine cevap verecek olamamamız. 74 bin kontenjanımız var. Bunu kura ile en adaletli şekilde belirleyeceğiz ve kimseyi mağdur etmeyeceğiz. Nasip olan gidecek diğerleri de bekleyecek” dedi. Bardakoğlu, kuran kurslarının tam kapasite hazır olduğunu da söyleyerek, “Yaz döneminde kuran kurslarımız tam kapasite hizmete hazırdır. Bütün velilere çocuklarını erken yaşta kuran öğretimine teşvik olmalarını tavsiye ediyoruz. Anne-babanın en önemli görevlerinden biridir bu. Tüm camilerimiz ve kuran kurslarımız bu göreve hazırdır” diye konuştu.

 

Batuhan Hazar ÇAVDAR / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel