Trabzon'da kurbanlıklar pazarda

Trabzon Belediyesi tarafından Deliklitaş mevkiinde oluşturulan kurban satış yerinde kurbanlıklar yerini almaya başladı.Belediyenin kurban satış yerinde yaptığı genişletme, altyapı ve düzenleme çalışmalarını tamamlanmasının ardından pazara getirilen kurban

Trabzon'da kurbanlıklar pazarda

Trabzon Belediyesi tarafından Deliklitaş mevkiinde oluşturulan kurban satış yerinde kurbanlıklar yerini almaya başladı.

Belediyenin kurban satış yerinde yaptığı genişletme, altyapı ve düzenleme çalışmalarını tamamlanmasının ardından pazara getirilen kurbanlıklar satışa sunuldu. Yaklaşık 20 bin metrekarelik alanda kurulan kurban satış yerinde kurban kesiminin yapılacağı mekanlar da oluşturuldu. Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, vatandaşların daha rahat ortamda alışverişlerini yapabilmeleri için kurban sahasında gerekli düzenleme ve altyapı çalışmalarını tamamladıklarını belirtti. Gümrükçüoğlu, "Yeni yaptığımız ilave ile kurban satış alanını 20 bin metrekareden daha fazlaya çıkardık. Geçen yıl başlattığımız yeni bir uygulama ile kurbanlık satışı için belediyemize başvuruda bulunan vatandaşların yerleri bu yıl da kura ile belirlendi. Alanda kurbanlık satışı yanında kurban kesim yerleri de hazır hale getirildi." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel