Trabzon'da kurban alanı hazır

Trabzon Belediyesi Deliklitaş mevkiinde bulunan kurban satış sahasında genişletme ve düzenleme çalışmalarını büyük oranda tamamladı.Belediye, kurbanlık satış sahasının kapasitesini 20 bin metre kareden fazla bir alana yaparak hem satış hem de kesiminin ya

Trabzon'da kurban alanı hazır

Trabzon Belediyesi Deliklitaş mevkiinde bulunan kurban satış sahasında genişletme ve düzenleme çalışmalarını büyük oranda tamamladı.


Belediye, kurbanlık satış sahasının kapasitesini 20 bin metre kareden fazla bir alana yaparak hem satış hem de kesiminin yapılacağı bir yer hazırladı.


Vatandaşların daha rahat ortamda alışverişlerini yapabilmeleri için kurban sahasını bölümlere ayırdıklarını belirten Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu “Yeni yaptığımız ilave ile kurban satış alanını 20 bin metrekareden daha fazlaya çıkardık. Bunun yanında vatandaşların daha rahat ortamlarda alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla kurban satış sahasında alt ve üst yapı düzenleme çalışmalarını da büyük bir hızla tamamladık. Alanda kurbanlık satışı yanında kurban kesim yerleri de hizmet verecektir” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler