Trabzon'da kızına cinsel istismar!

Trabzon’da öz kızına cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle yargılanan baba 24 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.Trabzon 1. Ağır ceza Mahkemesi’nde görülen davada tutuklu yargılanan E.K. (47) hazır bulundu. Hakkında “Çocuğun Nitelikli Cinsel İstismarı

Trabzon'da kızına cinsel istismar!

Trabzon’da öz kızına cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle yargılanan baba 24 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Trabzon 1. Ağır ceza Mahkemesi’nde görülen davada tutuklu yargılanan E.K. (47) hazır bulundu. Hakkında “Çocuğun Nitelikli Cinsel İstismarı” suçundan dava açılan sanık E.K, duruşmadaki ifadesinde suçsuz olduğunu belirtti. Mahkeme heyeti sanık E.K.’yı koruma ve muhafazası altındaki çocuğu N.K.’ya cinsel istismarda bulunduğunu ve bu nedenle ruh ve beden sağlığını bozduğu gerekçesiyle önce 30 yıl ardından da 24 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı.
Trabzon’da 2009 yılında meydana gelen olayda şüpheli baba E.K. için hazırlanan iddianamede 15 yaşından küçük mağdure ile zaman zaman cebir yoluyla ilişkiye girdiği, zaman zamanda bu eylemini gerçekleştirmek için mağdureyi okula göndermediği Adli Tıp Raporu’ndan anlaşıldığı belirtilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel