Trabzon'da kimlikler belirlendi

Trabzon Valiliği Emniyet Basın Bülteni'nde, "12 Aralık günü Trabzon'da eş zamanlı yapılan operasyonlarda Bayram K. (31), Hasan A. (32) ve İbrahim H. (43) isimli şahıslar el bombaları çeşitli çapta silah ve çok sayıda mermiyle birlikte yakalanarak gözaltın

Trabzon'da kimlikler belirlendi

Trabzon Valiliği Emniyet Basın Bülteni'nde, "12 Aralık günü Trabzon'da eş zamanlı yapılan operasyonlarda Bayram K. (31), Hasan A. (32) ve İbrahim H. (43) isimli şahıslar el bombaları çeşitli çapta silah ve çok sayıda mermiyle birlikte yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şahıslarla irtibatta olduğu ve ele geçirilen silah mühimmatlarla bağlantısı bulunduğu anlaşılan Ferhat R. (52) isimli şahıs Samsun Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yakalanmış ve Trabzon'a getirilmiştir" denildi.

"Patlayıcı silah ve askeri mühimmat bulundurmak" suçundan gözaltına alınan şahısların sorgularının tamamlanarak bugün adliyeye çıkartılacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel