Trabzon'da kavga: 1 ölü, 2 yaralı

Edinilen bilgiye göre, 2 nolu Beşirli mahallesinde dün akşam saat 21.00 sıralarında meydana gelen olayda, akraba oldukları öğrenilen Ali Kemal B. ile Fatih B. arasında Trabzon'un Akçaabat ilçesine bağlı Cevizlik köyünde bulunan dedelerinden kalma ev ve bu

Trabzon'da kavga: 1 ölü, 2 yaralı
Edinilen bilgiye göre, 2 nolu Beşirli mahallesinde dün akşam saat 21.00 sıralarında meydana gelen olayda, akraba oldukları öğrenilen Ali Kemal B. ile Fatih B. arasında Trabzon'un Akçaabat ilçesine bağlı Cevizlik köyünde bulunan dedelerinden kalma ev ve bu evin üzerinde bulunduğu arsanın paylaşımından doğan anlaşmazlık sebebiyle kavga çıktı.

Coşkun B.'nin kavgayı ayırmaya çalıştığı sırada olay yerine gelen Yüksel B., Yılmaz B. ve Erol B.'nin de karışmasıyla büyüyen kavgada Ali Kemal B., bıçakla Yılmaz B.'yi yaraladı. Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yılmaz B. (46) yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kavgaya karışan şahıslardan Yüksel B. ve Coşkun B. de yaralanırken, şüpheli Ali Kemal B. gece saatlerinde İnönü mahallesinde polis tarafından yakalandı. Kavgaya karışan 5 kişinin gözaltına alındığı olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel