| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Bölgesel Yayın tarihi: 23 Şubat 2013 17:49

Trabzon'da kartını bankamatikte unutunca...

Haber61.net haber servisi - Trabzon'da bir bankanın bankamatiğinden kredi kartı borcunu yatırmak isteyen Elif K. bir anlık dalgınlığının kurbanı oldu.Elif K. kredi kartı borcunu yatırdıktan sonra kartını bankamatikte unutarak uzaklaştı. Bir süre sonra ise

Haber61.net haber servisi - Trabzon'da bir bankanın bankamatiğinden kredi kartı borcunu yatırmak isteyen Elif K. bir anlık dalgınlığının kurbanı oldu.

Elif K. kredi kartı borcunu yatırdıktan sonra kartını bankamatikte unutarak uzaklaştı. Bir süre sonra ise bankadan "Hesabınızdan 500 TL çekilmiştir" şeklinde uyarı mesajı alan Elif K. kartının da üzerinde olmadığını farkedince hemen bankamatiğe döndü. Burada da kartını bulamayan talihsiz vatandaş bankayı arayarak kartını kapattırdı.  Kartından 500 TL çekilen Elif K. polise giderek durumu ihbar etti.  Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!