Trabzon’da ‘karabatan’ tepkisi

Trabzon Balıkçı barınaklarının hemen yanındaki sahil kesiminde bulunan alanda fuhuş yapıldığını ileri süren vatandaşlar bu olaya tepki gösteriyor. Trabzon’un sahil kesiminde gezen vatandaşlar, taşlardan yapılan ve ‘Karabatan’ diye adlandırılan beton alanı

Trabzon’da ‘karabatan’ tepkisi

Trabzon Balıkçı barınaklarının hemen yanındaki sahil kesiminde bulunan alanda fuhuş yapıldığını ileri süren vatandaşlar bu olaya tepki gösteriyor.

 

Trabzon’un sahil kesiminde gezen vatandaşlar, taşlardan yapılan ve ‘Karabatan’ diye adlandırılan beton alanın içinde gençlerin her türlü uygunsuz faaliyetlerde bulunduğu iddia ettiler.

 

kara.jpg

 

 

Bu tür uygunsuz hareketlerin Trabzon şehrine yakışmadığını ve pek çok defa yaşanan bu olayların üzerine ilgililerin hiçbir tedbir almadığını belirten vatandaşlar, “Sevgilisini alan gençler gelip burada ahlaksız hareketlerde bulunuyorlar.

 

karaba.jpg

 

 

Taştan yapılan bu karabatanların ya denetim altında tutulmasını ya da yıkılmasını istiyoruz. Yaz mevsimi geldi aileler vakit geçirmek için buralara iniyorlar. Trabzon Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğü yetkililerinin buna duyarlılık göstermesini istiyoruz” dediler.

karabatt.jpg

 

Özel Haber: Batuhan Hazar ÇAVDAR / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel