Trabzon'da kanalizasyon isyanı!

Derecik’te kanalizasyon isyanı. Trabzon’un Akçaabat İlçesi Derecik Beldesinde yıllardır dere yatağına akan kanalizasyon suları vatandaşı çileden çıkardı.Dere yatağı kenarında bulunan ev ve iş yerleri sahipleri kokudan oldukça rahatsız olduklarını belirter

Trabzon'da kanalizasyon isyanı!

Derecik’te kanalizasyon isyanı. Trabzon’un Akçaabat İlçesi Derecik Beldesinde yıllardır dere yatağına akan kanalizasyon suları vatandaşı çileden çıkardı.

Dere yatağı kenarında bulunan ev ve iş yerleri sahipleri kokudan oldukça rahatsız olduklarını belirterek yetkililerden acil çözüm bulmalarını istediler. Derecik Merkezde dere yatağı kenarında evi bulunan Burhan Kuvvet kanalizasyon suları evimizin önüne akıyor bu sağlığımızı tehdit ettiği gibi pis kokusundan dışarıda duramıyoruz” dedi.

Yaz ayı olmasına rağmen evde pencereleri açamadıklarını söyleyen Kuvvet, “Ne kadar uğraşsak kokudan geceleri uyuyamıyoruz. Bu kokuyu çekmek bizim kaderimiz olamaz. Bize verilen sözler yerine getirilmedi. Yetkililerin bu konudan haberi var fakat bir girişimde bulunmadılar” dedi.

Yaklaşık 100 metre yukarıda bulunan Şellale Çay bahçesi işletmecisi Kemal Ulusoy ise işletmesine koku yüzünden kimse gelmediğini söyleyerek, “Bu kokuya biz sabredemiyoruz gelen misafirler nasıl sabretsin. Gelen misafirler kokuyu alınca oturmadan geri dönüyor. Bu olaya yetkililerin acil müdahale etmesi bizi bu kokudan kurtarmasını istiyoruz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel