| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Bölgesel Yayın tarihi: 16 Haziran 2013 09:27 Güncellenme tarihi: 10 Nisan 2023 13:00

Trabzon'da intihar anı kameralara yansıdı

Zonguldak’tan 10 yaşındaki çocuğuyla Trabzon'a geldiği öğrenilen Serap Tozman, Akçaabat ilçesi Dürbinar Mahallesi'ndeki bir otele yerleşti.

Zonguldak’tan 10 yaşındaki çocuğuyla Trabzon'a geldiği öğrenilen Serap Tozman, Akçaabat ilçesi Dürbinar Mahallesi'ndeki bir otele yerleşti. Tozman, henüz bilinmeyen bir nedenle saat 04.00 sıralarında kaldığı otelin 4’üncü katındaki odasının penceresinden kendini boşluğa bıraktı.
Beton zemine çakılan Tozman olay yerinde hayatını kaybetti. Olay anı otel civarında bulunan bir iş yerine ait güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde Tozman’ın otele girmesi ve pencereden kendisini aşağı atması, yolda yürüyen ve olaya şahit olan bir vatandaşın yaşadığı şok kameralara yansıdı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!