Trabzon'da internet ve hukuk konferansı

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, KTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi E3 Amfisi'nde, yarın KTÜ İşletme ve Ekonomi Kulübünce düzenlenecek konferansa, İnternet, Medya ve Bilişim Federasyonu Genel Koordinatörü Avukat Meltem Banko'nun konuşmacı o

Trabzon'da internet ve hukuk konferansı

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, KTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi E3 Amfisi'nde, yarın KTÜ İşletme ve Ekonomi Kulübünce düzenlenecek konferansa, İnternet, Medya ve Bilişim Federasyonu Genel Koordinatörü Avukat Meltem Banko'nun konuşmacı olarak katılacağı belirtildi.

Teknolojinin gelişmesi ve internetin her geçen gün hayatımıza daha fazla girmesiyle sosyal ağları ve interneti bilinçsizce kullanım alışkanlığının arttığı anlatılan açıklamada, "Gelişen teknoloji hayatımızı kolaylaştırdığı gibi diğer yandan suç işleme kanallarını da genişleterek suç işlemeyi ne yazık ki kolaylaştırabiliyor. Teknoloji kullanılarak işlenebilen suçlar her türlü bilişim suçu kapsamına girerken, ülkemizde bilişim suçları konusu ise henüz kullanıcı düzeyinde yeterince bilinmiyor" denildi.

Açıklamada, konferansın da internet kullanıcılarının bilişim suçu mağduru olmaması için bilinçlendirme amacıyla düzenlendiğine işaret edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel