Trabzon'da ilginç Fuhuş Olayı

Trabzon'da bir kişi, fuhuş yapmak için anlaştığı kadını, kendisiyle beraber olmaktan vazgeçtiği halde parasını iade etmediği iddiasıyla otel odasına kilitledi.Alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Konaklar Mahallesi'nde, A.Y. (27), fuhuş yapmak için D.D. (19

Trabzon'da ilginç Fuhuş Olayı

Trabzon'da bir kişi, fuhuş yapmak için anlaştığı kadını, kendisiyle beraber olmaktan vazgeçtiği halde parasını iade etmediği iddiasıyla otel odasına kilitledi.

Alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Konaklar Mahallesi'nde, A.Y. (27), fuhuş yapmak için D.D. (19) ile 350 YTL karşılığı anlaştı. D.D'ye parayı verip birlikte bir otele giden A.Y, D.D'nin fuhuştan vazgeçmesi üzerine, verdiği parayı geri istedi. Paranın üzerinde olmadığını söyleyen D.D'yi, parasını vermediği iddiasıyla otel odasına kilitleyen A.Y, otel yöneticilerinin jandarmaya haber vermesi üzerine gözaltına alındı.

D.D'yi otel odasından çıkaran güvenlik güçleri, A.Y'yi de sorgusunun ardından serbest bıraktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel