Trabzon'da ihaleler yapılıyor

Trabzon Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü ile Pelitli Belediye Başkanlığınca temizlik, kalorifer yakma ve teknisyen yardımcısı hizmeti alımı işi ile malzeme satın alma işleri için ihale açıldı. Buna göre Trabzon'da yapılacak bazı ihaleler v

Trabzon'da ihaleler yapılıyor
Trabzon Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü ile Pelitli Belediye Başkanlığınca temizlik, kalorifer yakma ve teknisyen yardımcısı hizmeti alımı işi ile malzeme satın alma işleri için ihale açıldı.
Buna göre Trabzon'da yapılacak bazı ihaleler ve tarihleri şöyle:

TRABZON REHABİLİTASYON VE AİLE DANIŞMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ: Trabzon Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğünce 5 kişilik temizlik, 1 kişilik kalorifer ve 1 kişilik teknisyen yardımcısı hizmeti alımı işi açık ihale usulü ile ihale edilecek.
İhale, 3 Aralık 2009 tarihinde saat 09.30'da Satın Alma Biriminde gerçekleştirilecek.
İhale dokümanı aynı adreste ücretsiz görülebilir ya da 100 lira karşılığında temin edilebilir.

PELİTLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI: Pelitli Belediye Başkanlığınca alt temel malzemesi satın alınması işi açık ihale usulü ile ihale edilecek.
İhale, 19 Kasım 2009 tarihinde saat 10.00'da İhale Komisyonu Toplantı Salonunda yapılacak.
İhale dokümanı Fen İşleri Müdürlüğünde ücretsiz görülebileceği gibi 50 lira karşılığında satın alınabilir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel