Trabzon'da Hurdacılara Yeni Yer

Trabzon Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Trabzon Belediyesi Sanayi Mahallesi'nde zor koşullarda hizmet veren hurdacılara yeni yer yapıldığı, Deliklitaş mevkisinde hurdacılara ayrılan 18 dönümlük bir araziye yapılan yeni hurdalık taşındığında Sana

Trabzon'da Hurdacılara Yeni Yer

Trabzon Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Trabzon Belediyesi Sanayi Mahallesi'nde zor koşullarda hizmet veren hurdacılara yeni yer yapıldığı, Deliklitaş mevkisinde hurdacılara ayrılan 18 dönümlük bir araziye yapılan yeni hurdalık taşındığında Sanayi Mahallesi'nin yıllar süren bu sorununun da çözümlenmiş olacağı bildirildi.

Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, yaptığı açıklamada, uzun yıllardır hijyenik olmayan, sağlıksız ve kötü koşullarda hizmet veren hurdacılar için belediyeye ait olan 18 dönümlük bir alanda çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Canalioğlu, Deliklitaş mevkinde yapımı süren hurdacılar sitesine sadece Sanayi Mahallesi'nde bulunan hurdacıların taşınacağını duyurarak, ''Hurdacı esnafımızı daha modern, ekonomimize katkı sağlayacak şekilde hizmet verebilmeleri için tahnsis ettiğimiz yerin alt yapısı tamamlandı. Kentin diğer bölgelerinde. Bulunan hurdacı esnafı arkadaşlarımız için de yer araştırma çalışmalarımız var. Deliklitaş mevkisindeki çalışmamız da burada bulunan okula zarar vermeyecek şekilde dizayn edilecek'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel