Trabzon'da hizmet içi eğitim

Trabzon Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeline yönelik olarak başlatılan ve 3 gün süren hizmet içi eğitim seminerinin ikinci programı tamamlandı. Trabzon Belediyesi ile Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Orman Fakültesi Ormancılık Uygulama ve

Trabzon'da hizmet içi eğitim

Trabzon Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeline yönelik olarak başlatılan ve 3 gün süren hizmet içi eğitim seminerinin ikinci programı tamamlandı.

Trabzon Belediyesi ile Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Orman Fakültesi Ormancılık Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü'nce ortaklaşa düzenlenen ve 80 bahçıvanın katıldığı seminerde yer alan personele, düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

KTÜ Orman Fakültesi Ahmet Şener Amfisi'nde düzenlenen ve Trabzon Belediyesi başkan yardımcıları Osman Gökhan Bali, Necip Sevinç ve Hüseyin Turan'ın da katıldığı törende, personele sertifika, bahçıvanlara eğitim veren öğretim görevlilerine de teşekkür belgeleri takdim edildi.
Sertifika töreninde konuşan Sevinç, belediye olarak hizmet içi eğitim seminerlerine büyük önem verdikleri belirterek, şunları kaydetti:

''KTÜ ile ortaklaşa yaptığımız ve üç gün süren eğitim semineri ile Park Bahçeler Müdürlüğünde çalışan bahçıvanlarımızın bilgilerini tazelemek ve bahçıvanlık alanında yeni gelişen teknolojiler hakkında bilgi sahibi olmalarını amaçladık. Fedakarca çalışan personelimizin bundan sonra da aynı tempoda çalışarak peyzajından övgüyle söz edilen bir kent oluşturmaya katkı sağlayacaklarına inanıyorum. Personelimize eğitim veren KTÜ öğretim görevlilerine de teşekkür ediyorum.''

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler