Trabzon'da hırsızlık durdurulamıyor

Trabzon’da meydana gelen hırsızlık olayında bir kişinin kümese sakladığı bilezikleri çalındı.Edinilen bilgiye göre, Trabzon’un Yenicuma mahallesinde S.K. (25) isimli şahıs, oturduğu binanın çatı katından kendi yapmış olduğu bir kümes içinde beslediği güve

Trabzon'da hırsızlık durdurulamıyor

Trabzon’da meydana gelen hırsızlık olayında bir kişinin kümese sakladığı bilezikleri çalındı.

Edinilen bilgiye göre, Trabzon’un Yenicuma mahallesinde S.K. (25) isimli şahıs, oturduğu binanın çatı katından kendi yapmış olduğu bir kümes içinde beslediği güvercinlerinden 10 tanesi çalındı. Kümeste 2 tane 4 bin TL değerinde altın bilezik de saklayan S.K. bileziklerinin ve kuşların çalındığını öğrenince Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne başvurdu. S.K.’nın alınan ifadesinde, 10 tane güvercinin bin 500 TL değerinde olduğunu ve toplam zararının 5 bin 500 TL olduğu söyleyerek, şikayette bulundu.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

ELBİSE DOLABINDAKİ ALTINLARI ÇALINDI

Trabzon’un Kemerkaya Mahallesinde meydana gelen olayda M.D. (18) isimli şahıs, yatak odasındaki elbise dolabında sakladığı 2 adet altın küpe, 1 adet çeyrek altında, 1 adet alyans, 1 adet altına benzeten bilezik, 3 adet gümüş yüzük ve bir otobüs firmasına ait biletinin çalındığı ve maddi zararının 2 bin TL civarında olduğunu iddia ederek, Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne başvurdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel