Trabzon'da gönüllü eğitici kursu

Trabzon'da, Gönüllü Okuma Yazma Eğiticisi kursu açılacağı bildirildi. Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) Trabzon Ofisinden yapılan yazılı açıklamada, Kadınların Çok Yönlü Güçlendirilmesi Projesi kapsamında Gönüllü Okuma Yazma Eğitici Yetiştirme kursları düzen

Trabzon'da gönüllü eğitici kursu
Trabzon'da, Gönüllü Okuma Yazma Eğiticisi kursu açılacağı bildirildi.
Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) Trabzon Ofisinden yapılan yazılı açıklamada, Kadınların Çok Yönlü Güçlendirilmesi Projesi kapsamında Gönüllü Okuma Yazma Eğitici Yetiştirme kursları düzenlendiği belirtildi.
Açıklamada, kursta Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü iş birliği ile Sabancı Vakfı Hibe Programı kapsamında düzenlenen okuma yazma kurslarında görev alacak eğiticilerin yetiştirilmesinin amaçlandığı ifade edilerek, kursa katılmak isteyenlerin 2 Ekim Cuma gününe kadar AÇEV Trabzon Ofisine başvurmaları gerektiği duyuruldu. Kursun 12-18 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirileceği vurgulanan açıklamada, seminere başvurmak için en az lise ya da dengi bir okullardan mezun olmak gerektiği ve 21 yaşından büyük olma şartı bulunduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler