Trabzon'da gençlik merkezine kayıtlar sürüyor

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, müdürlüğe bağlı 7 gençlik merkezinde bir çok branşta 8 ile 26 yaş arası çocuk ve gençlere ücretsiz eğitim verildiği belirtildi.Trabzon, Pelitli, Yomra, Maçka, Vakfıkebir, Araklı

Trabzon'da gençlik merkezine kayıtlar sürüyor

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, müdürlüğe bağlı 7 gençlik merkezinde bir çok branşta 8 ile 26 yaş arası çocuk ve gençlere ücretsiz eğitim verildiği belirtildi.

Trabzon, Pelitli, Yomra, Maçka, Vakfıkebir, Araklı ve Sürmene Gençlik Merkezi'nde eğitimlerin branşında uzman eğitimciler ile gençlik liderleri tarafından verildiği ifade edilen açıklamada, en az 10 kişilik gruplar halinde oluşan sınıflarda resim, müzik, halk oyunları, tiyatro ve fotoğrafçılık gibi çeşitli branşlarda eğitim verildiği kaydedildi.

Açıklamada, kayıtların devam ettiği vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel