Trabzon'da fakir ailelere yardım

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, ekim ayı sonu itibariyle il genelinde toplam 97 bin 385 kişiye 11 milyon 31 bin TL tutarında yardım yapıldığını söyledi. Bu yardımların nakdi, ayni, öğrenim ve çeşitli kalemlerde yapıldığını kaydeden Vali Kızılcık, “Sosy

Trabzon'da fakir ailelere yardım

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, ekim ayı sonu itibariyle il genelinde toplam 97 bin 385 kişiye 11 milyon 31 bin TL tutarında yardım yapıldığını söyledi.

Bu yardımların nakdi, ayni, öğrenim ve çeşitli kalemlerde yapıldığını kaydeden Vali Kızılcık, “Sosyal devletimiz her zaman yardıma muhtaç vatandaşlarımızın yanında olacaktır” dedi.

Vali Kızılcık, ayrıca bu yardımların yanında istihdama yönelik gelir getirici projelerinde yapıldığını belirterek, bu kapsamda 279 proje yapıldığını ve bu projelerin 236 adetinin hayata geçirildiğini söyledi. 2009 yılı yakacak yardımları konusunda da bilgi veren Vali Kızılcık, bugüne kadar 2 bin 500 kişiye 500'er kg. kömür verildiğini, bayram sonrasında ise 850 ton kömürün dağıtımına devam edileceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler