Trabzon'da Dinamit Patlaması

Trabzon'da bir taş ocağında yapacakları patlama için keşif yaptıkları sırada elindeki dinamit patlayan işçi öldü, arkadaşı ağır yaralandı.Alınan bilgiye göre, Maçka ilçesine bağlı Çatak köyü yakınındaki özel bir şirkete ait taş ocağında ateşleyici sorumlu

Trabzon'da Dinamit Patlaması

Trabzon'da bir taş ocağında yapacakları patlama için keşif yaptıkları sırada elindeki dinamit patlayan işçi öldü, arkadaşı ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Maçka ilçesine bağlı Çatak köyü yakınındaki özel bir şirkete ait taş ocağında ateşleyici sorumlusu olarak çalışan Ahmet Bal (56) ile işçi Niyazi Kaya (41), yapacakları patlama için taş ocağı sahasında keşfe çıktı.

Keşif sırasında, Bal'ın elinde tuttuğu manyetoya bağlı dinamit, henüz belirlenemeyen nedenle patladı. Patlamada, Köy Hizmetlerinden emekli olduktan sonra taş ocağında ateşleyici sorumlusu olarak çalışmaya başladığı öğrenilen Bal, olay yerinde öldü.

Ağır yaralanan Kaya ise kaldırıldığı Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Hastane yetkilileri, Kaya'nın hayati tehlikesinin sürdüğünü belirttiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel