Trabzon’da Cumhuriyet gecesi

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 85. yıldönümü nedeniyle Trabzon Valisi Nuri Okutan Zorlu Grand Otel'de resepsiyon verdi.  Resepsiyonda Garnizon Komutanı Albay Yüksel Sönmez, Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Emniyet Müdürü Feridun Boz, Trabzon prot

Trabzon’da Cumhuriyet gecesi

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 85. yıldönümü nedeniyle Trabzon Valisi Nuri Okutan Zorlu Grand Otel'de resepsiyon verdi.

 

Resepsiyonda Garnizon Komutanı Albay Yüksel Sönmez, Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Emniyet Müdürü Feridun Boz, Trabzon protokol üyeleri, iş adamları ve gazeteciler bir araya geldi.

 

 

 

 

 

 

Resepsiyon öncesi tebrikleri kabul eden Vali Okutan ve eşi Demet Okutan, konukları ile yakından ilgilendiler. Resepsiyonun son bölümünde 10. Yıl Marşı'nı bir ağızdan söyleyen davetliler ellerinde bayraklar ile Cumhuriyet'in ilanının 85. yılını büyük bir coşkuyla kutladılar. Daha sonra Cumhuriyet'in ilanının 85. yılı nedeniyle havai fişek gösterisi yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel