Trabzon'da çevrecilere ödül verildi

Trabzon Belediyesi çevre bilincini geliştirmek amacıyla düzenlediği slogan ve atık pil toplama yarışmalarında dereceye giren öğrenci, okul ve muhtarlara ödülleri verildi. 5 Mayıs Dünya Çevre günü etkinlikleri kapsamında Trabzon Valiliği önünde düzenlen tö

Trabzon'da çevrecilere ödül verildi

Trabzon Belediyesi çevre bilincini geliştirmek amacıyla düzenlediği slogan ve atık pil toplama yarışmalarında dereceye giren öğrenci, okul ve muhtarlara ödülleri verildi.

 

5 Mayıs Dünya Çevre günü etkinlikleri kapsamında Trabzon Valiliği önünde düzenlen törenle ödüllerini alan öğrencilerle ve muhtarlara ödülleri Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Osman Necip sevinç tarafından verildi.

 

Atık Pil Toplama yarışmasında topladığı 29 bin 744 pille birinci gelen Hasan Ali Yücel İlköğretim okuna dizüstü bilgisayar verilirken, Bener Cordan İlköğretim okulundan Kaan Güneş topladığı 23 bin 315 en çok pil toplayan öğrenci olarak bisiklet kazandı. Yarışlarda ikinciliği Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu’ndan Merve Karada 14 bin pil toplayarak 2 olurken Dijital Fotoğraf makinesi kazandı. Beşirli İMKB İlköğretim okulundan Güldeniz Aksoy bin 749 pil toplayarak üçüncü olurken kol saati kazandı.

 

Muhtarlıklar arası yapılan Atık Pil toplama kampanyasında Gülbahar Hatun Mahallesi Muhtarı Haydar Kakışım11 bin 170 pil toplayarak dizüstü bilgisayar almayı hak etti.

 

İlköğretim Okulları arasında yapılan Çevre Konulu Slogan Yarışmasında birinci olan Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulundan Ebrar Yağmur Yıldırım birinci olarak Notebook bilgisayar kazanırken, Bedri Rahmi İlköğretim okulundan E. Hilal Duman ikinci olarak Dijital Fotoğraf makinesi, Erdoğdu ilköğretim okulundan Özge Sabak üçüncü olarak MP3 müzik çalar almayı hak etti.

 

Törende konuşan Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Osman Necip Sevinç, vatandaşların çevreye karşı duyarlılığını artırmak amacıyla düzenledikleri çevre konulu yarışmalara büyük ilgi gösteren öğrenci, okul ve muhtarlara teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel