Trabzon'da Cep Telefon Şikayeti

Trabzon Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü'ne 2007 yılının ilk 7 ayında yaklaşık bin 500 tüketici şikayeti olurken, bunların 400'ünü cep telefonu şikayetleri oluşturdu.Konuyla ilgili bilgi veren Trabzon Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Hayri Taç, Trabzon'da tüketi

Trabzon'da Cep Telefon Şikayeti

Trabzon Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü'ne 2007 yılının ilk 7 ayında yaklaşık bin 500 tüketici şikayeti olurken, bunların 400'ünü cep telefonu şikayetleri oluşturdu.

Konuyla ilgili bilgi veren Trabzon Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Hayri Taç, Trabzon'da tüketicilerin en fazla satın aldıkları cep telefonlarından şikayetçi olduğunu söyledi.

Kendilerine 2007 yılının ilk 7 ayında yaklaşık bin 500 tüketici şikayeti olduğunu kaydeden Taç “Bunların 400'ünü cep telefonu şikayetleri oluşturdu. Yapılan incelemede yaklaşık 300 cep telefonu şikayeti tüketici lehine sonuçlandı” dedi.

Her ay Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf Odaları Birliği, Tüketiciler Derneği, Trabzon Belediyesi ve Trabzon Barosu'ndan birer temsilci ile birlikte biraraya gelerek tüketici şikayetlerini incelediklerini belirten Hayri Taç “Geçtiğimiz yıl başvuruda bulunan bin 46 üründen 771'i tüketici lehine sonuçlandı. Aynı yıl kapıdan yapılan taksitli satışlardan dolayı başvuruda bulunan 56 tüketiciden 49'u kendi lehine olumlu sonuç aldı.

Geçtiğimiz yıllarla birlikte değerlendirecek olursak Trabzon'da tüketici başvurularında ilk sırayı cep telefonu şikayeti alırken, bu ürünü konfeksiyon ve beyaz eşya ürünü şikayetleri izliyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel