Trabzon'da camilerde Ramazan temizliği

Trabzon Belediyesi yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle kent merkezindeki bütün camilerin iç temizliğini yapıyor.  Kent merkezindeki 100 caminin 88’inin temizliğini bitiren Trabzon Belediyesi ekipleri kalan camilerin temizliğini de kısa bir süre içinde tamamlay

Trabzon'da camilerde Ramazan temizliği
Trabzon Belediyesi yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle kent merkezindeki bütün camilerin iç temizliğini yapıyor. 
 
Kent merkezindeki 100 caminin 88’inin temizliğini bitiren Trabzon Belediyesi ekipleri kalan camilerin temizliğini de kısa bir süre içinde tamamlayarak Ramazan'a hazır hale getirecek.
 
Trabzon Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce yürütülen temizlik çalışmalarında kullanılan profesyonel halı yıkama makinesi ile cami halıları pırıl pırıl hale getiriliyor. Halılar, yıkandıktan 2 saat sonra cami ibadete hazır hale geliyor.
Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaklaşan Ramazan ayı münasebetiyle kent merkezindeki camilerin çok büyük bir bölümünün temizliğini tamamladıklarını kaydetti.
 
Gümrükçüoğlu, çevre köylerdeki camilerinde istenildiğinde temizliğinin yapılması için gayret göstereceklerini kaydederek, “Yapılan temizlikte kullanılan aletler son teknolojiye sahip. Bu makineler ile yıkanan halılar 2 saat gibi kısa bir süre sonra kuruyor ve cami ibadete hazır hale geliyor. Amacımız temiz olan camilerimizi daha temiz hale getirerek vatandaşlarımızın daha rahat daha hijyenik bir ortamda ibadet yapmalarını sağlamaktır. Ramazan ayının tüm İslam Alemi ile dünyaya barış, kardeşlik ve mutluluk getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel