Trabzon'da camide kovalamaca!

Trabzon’un Fatih Cami’sinde Kadir Gecesi’nde toplanan paraların ertesi gün cami yönetimi tarafından sayılması esnasında cami lokaline giren K.Ş., para bozma bahanesi ile masaya yaklaşıp bir anda masadaki paraları alarak kaçmaya başladı.Şahsın peşine düşen

Trabzon'da camide kovalamaca!

Trabzon’un Fatih Cami’sinde Kadir Gecesi’nde toplanan paraların ertesi gün cami yönetimi tarafından sayılması esnasında cami lokaline giren K.Ş., para bozma bahanesi ile masaya yaklaşıp bir anda masadaki paraları alarak kaçmaya başladı.

Şahsın peşine düşen yönetim ve caminin hemen yanındaki berber dükkanı sahibi kendisini çok uzaklaşamadan yakaladı.  Olayı gören ve kovalamacanın nedenini anlayan bazı vatandaşlar K.Ş.’yi uzun süre dövdü.  Yakalandıktan sonra ‘Çok pişmanım’ diye bağırarak çaldığı paraları geri vermesine rağmen K.Ş. dayak yemekten kurtulamadı. Vücudunun çeşitli yerleri ve kalça kemiğinde kırıklar meydana gelen acemi hırsız, Fatih Hastanesi’ne kaldırılarak ameliyata alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel