Trabzon'da boğulma vakası

Trabzon Of  ilçesinde serinlemek için denize giren 1 kişi boğuldu.Edinilen bilgiye göre, Of ilçesi Kıyıcık beldesinde denize giren Üzeyir Emirhan Tellioğlu (13) ve Zübeyir Ecehan Tellioğlu (16) boğulma tehlikesi geçirince çocukları kurtarmak için sahildek

Trabzon'da boğulma vakası

Trabzon Of  ilçesinde serinlemek için denize giren 1 kişi boğuldu.

Edinilen bilgiye göre, Of ilçesi Kıyıcık beldesinde denize giren Üzeyir Emirhan Tellioğlu (13) ve Zübeyir Ecehan Tellioğlu (16) boğulma tehlikesi geçirince çocukları kurtarmak için sahildeki 2 kişi denize atladı. Kurtarmak için denize giren 2 kişi de boğulma tehlikesi geçirirken  çevredekilerin yardımıyla 2 çocuk 4 kişi denizden çıkartıldı. Durumu ağır olan Üzeyir Emirhan Tellioğlu, kaldırıldığı Sürmene Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybederken, Zübeyir Ecehan Tellioğlu ise Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne sevk edildi. Çocukları kurtarmak için denize atlayan 2 kişinin sağlık durumları ise iyi olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel