Trabzon'da belediye personeline teşekkür

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Deliktaş’ta bulanan Belediye teknik hizmet birimlerini ziyaret ederek yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı personeline teşekkür etti.  Sabah mesai saatinin başlamasıyla birlikte birimleri tek tek

Trabzon'da belediye personeline teşekkür
Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Deliktaş’ta bulanan Belediye teknik hizmet birimlerini ziyaret ederek yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı personeline teşekkür etti. 
 
Sabah mesai saatinin başlamasıyla birlikte birimleri tek tek gezen Başkan Gümrükçüoğlu, çalışanlarına yanında getirdiği simitlerden dağıttı ve birlikte kahvaltı yaptı. Başkan Yardımcısı Osman Necip Sevinç ile birlikte atölyeleri ve büroları dolaşan Başkan Gümrükçüoğlu, “Gösterdiğiniz gayretlerden ötürü sizlere müteşekkiriz. Şehre hizmet ediyorsunuz. Allah bu dünyada ve öbür dünyada mükâfatını nasip eylesin. Sizlerle iftihar ediyoruz. Ramazan-ı şeriflerinizi şimdiden tebrik ediyorum. Her zaman yanınızdayız. Allah’ın izniyle daha iyi hizmetlere bundan sonrada birlikte imza atacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel