Trabzon'da bayram tedbirleri

Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Osman Gökhan Bali, Trabzon Kasaplar Odası Başkanı Temel korkmaz ve Trabzon Belediyesi veteriner Müdürü Arslan Korkmaz kurban satış yerinde incelemelerde bulundu. Kurban bayramı öncesi vatandaşların sağlıklı alışveriş yap

Trabzon'da bayram tedbirleri
Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Osman Gökhan Bali, Trabzon Kasaplar Odası Başkanı Temel korkmaz ve Trabzon Belediyesi veteriner Müdürü Arslan Korkmaz kurban satış yerinde incelemelerde bulundu.

Kurban bayramı öncesi vatandaşların sağlıklı alışveriş yapmaları için kurban satış sahasında gerekli tüm çalışmaları tamamladıklarını belirten Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Osman Gökhan Bali, “Kurban atış sahasında fiziki altyapı çalışmalarını tamamladır. Vatandaşların kurban satış yerinde rahatça alışveriş yapabilmelerini sağlamak için veteriner ve zabta arkadaşlarımızı görevlendirdik. Kurban bayramı süresince zabıta ve Veteriner müdürlüğünden görevli arkadaşlar burada sürekli hizmet yapacaklardır. Kurban alışverişine gelecek vatandaşlar kurbanlıkla ilgili tüm bilgileri görevli veteriner arkadaşımıza danışabileceklerdi. Ayraca hijyenik şartların sağlanması açısından mahallelerde kurban kesim yerleri oluşturduk. Trabzon belediyesi olarak vatandaşların rahat ve huzurlu bir bayram geçirmeleri için gereken tedbirleri aldık”dedi.

Trabzon Kasaplar Odası Başkanı Temel Korkmaz ise kurban satış yerinde yaptıkları incelemelerde herhangi bir eksikliğe rastlamadıklarını belirterek, “Kasaplar Odası olarak kurban kesimin görev olacak kasap arkadaşların sertifikalandırılması için eğitim çalışması yaptık. Böylece kasap esnafımız bilgilerini ve deneyimlerini yeniden gözden geçirmiş oldular. Kurban sahasında yaptıkları eksiksiz düzenlemeden dolayı Trabzon Belediye Başkanı Gümükçüoğlu ve ekibine teşekkür ediyorum”dedi.

Trabzon Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Arslan Korkmaz ise kurbanlık alacak vatandaşların mutlaka hayvanların sağlık raporuna bakmaları gerektiğinin altını çizerek, “ Vatandaşlarımız bu konuda belediyemiz veterinerleri ile birlikte Trabzon İl Tarım Müdürlüğü Hayvan Sağlığı Şube Müdürlüğü'nden hekim arkadaşlara başvurarak yardım alabilirler “dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler