Trabzon'da Barış Günü Kutlandı

İlk olarak Atatürk Alanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde İnsan Hakları Derneği (İHD) Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Günay Asım Yolsal, tarafından bir basın açıklaması yapıldı.Yolsal, 1 Eylül'ün Dünya Barış Günü olarak ilan edilmesinin 23 yıldönümünü kutla

Trabzon'da Barış Günü Kutlandı

İlk olarak Atatürk Alanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde İnsan Hakları Derneği (İHD) Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Günay Asım Yolsal, tarafından bir basın açıklaması yapıldı.

Yolsal, 1 Eylül'ün Dünya Barış Günü olarak ilan edilmesinin 23 yıldönümünü kutladıklarını belirterek dünyada barış için günde sadece 1 dolar harcanırken, silahlanma için 2 milyon dolar harcandığını söyledi.

Basın açıklamasının ardından İHD Trabzon Şubesi üyeleri sahile giderek üzerinde "1 Eylül Dünya Barış Günü Kutlu Olsun" yazılı çelengi denize bıraktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler