Trabzon'da Avanak hırsızlar!

Trabzon'un Kaymaklı Mahallesi'nde meydana gelen olayda 3 kafadar Gürcü ilginç bir soyguna imza atarak tarihe geçmek için adeta kendilerini zorladılar.Geçtiğimiz gün Trabzon'un Kaymaklı Mahallesi'nde bulunan dolmuş duraklarının yanındaki TOKİ evleri B Blok

Trabzon'da Avanak hırsızlar!

Trabzon'un Kaymaklı Mahallesi'nde meydana gelen olayda 3 kafadar Gürcü ilginç bir soyguna imza atarak tarihe geçmek için adeta kendilerini zorladılar.

Geçtiğimiz gün Trabzon'un Kaymaklı Mahallesi'nde bulunan dolmuş duraklarının yanındaki TOKİ evleri B Blok 6. kat'ta saat 15:00 ve 18:00 saatleri arasında meydana geldiği öğrenilen hırsızlık olayında 3 kafadar Gürcü soyguncular F.T.'nin oturduğu evden çok sayıda değerli ziynet eşyası çaldı ama asıl olay bu değildi. Hırsızlar soygun yaptığı eve gece tekrar girmeye çalışınca bu kez yakayı ele verdi.

ÇALDIĞI YÜZÜĞÜ PARMAĞINA TAKMIŞ
İkinci kez hırsızlığa kalkışan Gürcüler bu sefer saati gece 02:00 olarak belirledi. O saatte; gündüz soygun yapıldığı esnada evde olmayan ev sahibi F.T’de evde bulunuyordu. G.A., M.S ve V.P. isimli Gürcü hırsızlar evin kapısını zorlamaya çalışınca sesleri duyarak uyanan F.T. hemen polise haber verdi.

Olay yerine gelen Trabzon Emniyet Müdürlüğü Taksim Karakolu ve Önleyici Hizmetler Büro Amirliği Ekipleri hırsızları apartmanda kıskıvrak yakaladı. Polisler gürcü hırsızların birinin parmağında sabah evden çaldığı yüzüğü bulunca şaşkına döndüler.

G.A., M.S ve V.P., çıkarıldığı mahkemece tutuklandılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel