Trabzon'da Asayiş

Alınan bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce Trabzon'da halka açık yerlerde yapılan asayiş uygulamasında, değişik marka ve çaplarda 2 adet ruhsatsız tabanca ile bir adet ruhsat süresi geçmiş tabanca ele geçirildi.Hırsızlık suçundan aranan bir

Trabzon'da Asayiş


Alınan bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce Trabzon'da halka açık yerlerde yapılan asayiş uygulamasında, değişik marka ve çaplarda 2 adet ruhsatsız tabanca ile bir adet ruhsat süresi geçmiş tabanca ele geçirildi.

Hırsızlık suçundan aranan bir şahsın gözaltına alındığı uygulamada, pasaport süresi geçmiş yabancı uyruklu bir kişi hakkında da adli işlem başlatıldı.

Uygulamada yapılan trafik kontrollerinde ise 11 sürücüye 906 YTL para cezası verildi. Çeşitli nedenlerden dolayı 2 araç da trafikten men edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler