| Keşfet
Bölgesel Yayın tarihi: 30 Kasım 2008 08:36

Trabzon'da 6 beldeye müjde!

Akçaabat'ın Adacık ve Şinik, Çaykara'nın Uzungöl Beldeleri, kültür ve turizm alanı gerekçesiyle, Trabzon Merkez Gürbulak ve Beşikdüzü Yeşilköy Beldeleri ise nüfuslarına yaptıkları itirazlar sonucu kapanmaktan kurtulduğu iddia edildi. Konuyla ilgili resmi

Akçaabat'ın Adacık ve Şinik, Çaykara'nın Uzungöl Beldeleri, kültür ve turizm alanı gerekçesiyle, Trabzon Merkez Gürbulak ve Beşikdüzü Yeşilköy Beldeleri ise nüfuslarına yaptıkları itirazlar sonucu kapanmaktan kurtulduğu iddia edildi. Konuyla ilgili resmi açıklamanın önümüzdeki hafta içerisinde yapılması bekleniyor. Yeşilköy Belde Belediye Başkanı Zülküf Dilli, önümüzdeki günlerde kararın netleşmesini beklediklerini kaydetti.

Trabzon'un nüfus kriterlerine göre kapanan 6 beldesi için umut ışığı doğdu. Akçaabat'ın Adacık ve Şinik, Çaykara'nın Uzungöl Beldeleri, kültür ve turizm alanı gerekçesiyle, Trabzon Merkez Gürbulak ve Beşikdüzü Yeşilköy Beldeleri ise nüfuslarına yaptıkları itirazlar sonucu kapanmaktan kurtulduğu öğrenildi. Henüz resmi kaynaklarca doğrulanmayan haberlerle ilgili olarak hafta içi resmi açıklama yapılması bekleniyor. Beşikdüzü Yeşilköy Belde Belediye Başkanı Zülküf Dilli de yaptığı açıklamada, böyle bir duyum aldığını belirterek, inşaallah Pazartesi günü her şey netleşir dedi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!