Trabzon'da 2 kardeşe tecavüz!

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çarşı Polis Merkezi'ne gelerek, kızları G.K. (18) ile S.K'nin (16) kayıp olduğunu belirten C.K'nın şikayetini değerlendiren polis, kentte bir otomobili durdurdu. Otomobilde bulunan G.K. ve S.K'yi kurtaran polis, genç kız

Trabzon'da 2 kardeşe tecavüz!

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çarşı Polis Merkezi'ne gelerek, kızları G.K. (18) ile S.K'nin (16) kayıp olduğunu belirten C.K'nın şikayetini değerlendiren polis, kentte bir otomobili durdurdu.

Otomobilde bulunan G.K. ve S.K'yi kurtaran polis, genç kızlarla silah tehdidiyle zorla cinsel ilişkiye girmek istedikleri öne sürülen A.T ve E.T'nin yanı sıra kendilerine yardımcı oldukları iddia edilen B.T, A.Y, S.T. ile V.Ç'yi gözaltına aldı.

Zanlılardan B.T. ve A.Y, polis merkezinde ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Diğer 4 şüpheli ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Hastanede yapılan muayenelerinde bakire oldukları anlaşılan kız kardeşlerin zanlılardan şikayetçi olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler