| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Bölgesel Yayın tarihi: 17 Nisan 2008 17:55

Trabzon'da 165 sınır dışı

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Trabzon'da 2008 yılında 165 kişi sınır dışı edildi. Alınan bilgilere göre; Trabzon Merkezi'nde 2008 yılı Ocak ayından günümüze kadar 5682 Sayılı Pasaport Kanununa muhalefet etmek suçu kapsamında sürdürü

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Trabzon'da 2008 yılında 165 kişi sınır dışı edildi.

Alınan bilgilere göre; Trabzon Merkezi'nde 2008 yılı Ocak ayından günümüze kadar 5682 Sayılı Pasaport Kanununa muhalefet etmek suçu kapsamında sürdürülen çalışmalarda, fuhuş, illegal yurda giriş, insan ticareti, parasızlık gibi sebeplerden toplam (165) kişi sınır dışı edildi.  

Öte yandan sınırdışı edilenlerin işlemleri gerçekleştirildiği süreçte yapılan doktor kontrollerinde ise toplamda (47) bayanın, AİDS, Firengi (Belsoğukluğu), Hepatit C, Hepatit B taşıyıcısı oldukları, bu bayanların alınan kan örneklerinin incelenmesi sonucunda VDRL, HCV, HIV, HBS, AG, gibi fuhuş yolu ile bulaşan hastalıkların virüsünü taşıdıklarının tespit edildiği öğrenildi.

elifcavus@haber61.net

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!