Trabzon'a yine yağmur geliyor

Yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinde sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklinde yağışların görüleceği tahmin ediliyor. Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı yağış alan y

Trabzon'a yine yağmur geliyor

Yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinde sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklinde yağışların görüleceği tahmin ediliyor.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı yağış alan yerlerde 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik beklenmiyor. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, zamanla Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
Ankara: Parçalı bulutlu 24
İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu 23
İzmir: Az bulutlu ve açık 27
Adana: Parçalı ve çok bulutlu, il geneli kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 29
Antalya: Az bulutlu ve açık 34
Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 21
Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 22
Erzurum: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak yağışlı 18
Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 28

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel