Trabzon'a Yeni Bir Simit Tadı

İstanbul'da 9 şubesi bulunan Simitçi 10. şubesini Trabzon Uzun Sokak'ta açarak Trabzonlulara hizmet vermeye başladı. 600 metre karelik bir alana sahip olan işletme, bünyesinde 30 işçi barındırıyor. Simit çeşitlerinin yanı sıra her türlü Fast Food yiyecekl

Trabzon'a Yeni Bir Simit Tadı

İstanbul'da 9 şubesi bulunan Simitçi 10. şubesini Trabzon Uzun Sokak'ta açarak Trabzonlulara hizmet vermeye başladı. 600 metre karelik bir alana sahip olan işletme, bünyesinde 30 işçi barındırıyor. Simit çeşitlerinin yanı sıra her türlü Fast Food yiyeceklerinin de mevcut bulunduğu Simitçi zengin yiyecek çeşitleri ile göz dolduruyor. Süleyman Kuruoğlu ve İsmail İsmailoğlu tarafından kurulan işletmede haftada en az iki saat personele işin incelikleri üzerine eğitim veriliyor.

Trabzon'un böyle bir yere ihtiyacı olduğunu belirten işletme ortaklarından İsmail İsmailoğlu şunları söyledi: “Trabzon'da varolan bir eksikliği tamamladığımıza inanıyorum. Burası geleneksel Simitçi Fast Food, burada 61 çeşit yiyecekle Trabzon halkına hizmet veriyoruz. Hedefimiz Türkiye'de her alana yayılmak. Destek veren herkese teşekkür ediyorum.” Açılışa Trabzonspor'un başarılı futbolcuları Tayfun, Ceyhun, Adnan, TTSO Başkanı Şadan Eren, Trabzon Belediye Başkan Vekili Kemal kılıç ve çok sayıda davetli katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler