Trabzon'a modern park yapıldı

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, belediye olarak mahallelerdeki boş ve atıl bulunan alanları değerlendirerek çok amaçlı parklar yapıp halkın hizmetine sunduklarını belirtti. Kalkınma parkının da bunlardan biri olduğun

Trabzon'a modern park yapıldı
Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, belediye olarak mahallelerdeki boş ve atıl bulunan alanları değerlendirerek çok amaçlı parklar yapıp halkın hizmetine sunduklarını belirtti.

Kalkınma parkının da bunlardan biri olduğuna işaret eden Canalioğlu, şunları kaydetti:

''Bu parkların en önemli özelliği her yaştaki insanların yararlanmasıdır. Kalkınma parkının yapım çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Burada hiç ağaç kesmeden yaptığımız peyzaj düzenleme çalışması çok önemlidir.

Böylesine modern bir parkın tamamlanması, Kalkınma Mahallesi'nin yanı sıra üniversite ve Trabzon'a özellik katacaktır. Bir aksilik olmazsa bu yılın sonu itibariyle bu parkı halkımızın hizmetine sunacağız.''

Canalioğlu, 10 bin 500 metrekare alan üzerine yapılan parkta, kafeterya, oturma alanları, 4 süs havuzu, mini futbol sahası, çocuk oyun alanı, fitnes alanı, yürüyüş yolları, yeşil alanlar, kaya bahçesi ve 14 araçlık otopark bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler