Trabzon'a Fadime Geliyor

Trabzon'un tarihi ve tabii güzellikleri usta yönetmenlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Erler Film yapımcısı Türker İnanoğlu da Trabzon'da “Fadime” isimli bir televizyon dizisi çekecek.Trabzon son günlerde yapımcıların gözdesi haline geldi. Kuş Dili, Fı

Trabzon'a Fadime Geliyor

Trabzon'un tarihi ve tabii güzellikleri usta yönetmenlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Erler Film yapımcısı Türker İnanoğlu da Trabzon'da “Fadime” isimli bir televizyon dizisi çekecek.

Trabzon son günlerde yapımcıların gözdesi haline geldi. Kuş Dili, Fırtına ve Nazli Yarim dizlerinin ardından sırada Türker İnanoğlu'nun yapımcılığını üstlendiği “Fadime” adlı bir dizi var.

Fadime dizisinde Nehir Erdoğan, Füsun Demirel, Cezmi Baskın, ve Arif Erkin başrolü üstleniyor.

Kanal D ekranlarında 3 sezon yayınlanan Yabancı Damat ve Show tv ekranlarında 3 sezon yayınlanan Gurbet kadını dizilerinin tecrübeli yapımcısı erler Film Türker İnanoğlu, Trabzon'un doğal güzelliklerinin ön plana çıkarıldığı ayı içerisinde “Fadime” isimli dizinin çekimlerine başlanmıştı.

ekspres

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel