Trabzon'a borcumuzu ödeyelim

 Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu belediye sınırları içerisinde bulunan 42 mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya gelerek sorun ve isteklerini dinledi. Şa’Şaa Resteurant’ta düzenlenen toplantıya Trabzon Belediye Başkan Yardımcılar

Trabzon'a borcumuzu ödeyelim

 

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu belediye sınırları içerisinde bulunan 42 mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya gelerek sorun ve isteklerini dinledi.

 

Şa’Şaa Resteurant’ta düzenlenen toplantıya Trabzon Belediye Başkan Yardımcıları Osman Necip Sevinç, Ergin Aydın, Muhtarlar Derneği Başkanı Metin Kaya, mahalle muhtarları,  gazeteciler ve birim müdürleri katıldı. Toplantıya katılan muhtarlara belediyenin temizlik konusunda yaptığı ve yapacağı çalışmaları içeren bir anket formu verilerek görüş ve önerileri alındı.

 

Başkan Gümrükçüoğlu muhtarlar toplantısında yaptığı konuşmada muhtarların mahallelerinin temsilcileri olduklarını dolayısıyla da mahallelerin ve kentin nabzını en iyi onların tuttuklarını belirterek, “ Muhtarlarımız mahallerinin sahibidir. Şehrimizin nabzı olan muhtarlarımızla her ay bir araya gelerek yapılan ve yapılacak çalışmaları birlikte değerlendiriyoruz. Hepimiz bu şehre hizmet etmek için omuz omuza, kol kola çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Muhtarlarımız bizim için çok kıymetli. Önerileri ve öngörüleri yanında tenkitleri de kıymetli. Muhtarlarımız halkımızın temsilcisidirler. Bizlerde muhtarlarımızın emrindeyiz, dolayısıyla da halkın emrinde oluyoruz” diye konuştu.

 

Başkan Gümrükçüoğlu Trabzon’un tümüne en iyi hizmeti vermek için çalışmalarını gece gündüz sürdürdüklerini belirterek, “Ben bu şehrin tümüne hizmet etmek, bu kadim şehre, doğduğum büyüdüğüm şehre borcumu ödemek istiyorum. Trabzon’un yetiştirdiği birisi olarak borcumu ödemek istiyorum. Başka hiçbir gayem yok. Amacımız Trabzon’u hak ettiği yere getirmektir” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler