Trabzon'a bisiklet parkuru

Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, sağlıklı yaşam için yoğun bir çalışma içine girildiğini ve bu çalışmalar kapsamında kentin muhtelif yerlerine 8 fitnes alanı oluşturulduğu belirtti. Canalioğlu, şimdi ise Ayasofya-Beşirli aras

Trabzon'a bisiklet parkuru
Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, sağlıklı yaşam için yoğun bir çalışma içine girildiğini ve bu çalışmalar kapsamında kentin muhtelif yerlerine 8 fitnes alanı oluşturulduğu belirtti.

Canalioğlu, şimdi ise Ayasofya-Beşirli arasında 3.5 kilometrelik alanda koşu ve bisiklet parkuru yapıldığını anlatarak, şunları kaydetti:

''Yapım çalışmaları devam eden parkur bu yıl sonuna kadar tamamlanarak hizmete açılacak. Trabzon bir spor kentidir. İnsanlarımız sadece futbol oynamıyor, sporun her branşı ile ilgileniyorlar.

Son dönemlerde sahilde koşu yapan insanların sayısı arttı. Yine özellikle çocuklar arasında bisiklet kullanımı da artı.

Biz hem koşan hem de bisiklet kullananlara yönelik daha sağlıklı ve güvenli bir ortam oluşturmak için sahilde parkur yapıyoruz. Bu parkur da insanlarımız, çocuklarımız daha rahat koşup bisiklet kullanabileceklerdir.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel