Trabzon'a afet yardımı!

Trabzon’un Yomra İlçesi başta olmak üzere Arsin ve Araklı’da etkili olan yağışların neticesinde yaraların sarılması için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın tensibi Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın talimatıyla 300 bin lira İller Bankası’nca Tr

Trabzon'a afet yardımı!

Trabzon’un Yomra İlçesi başta olmak üzere Arsin ve Araklı’da etkili olan yağışların neticesinde yaraların sarılması için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın tensibi Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın talimatıyla 300 bin lira İller Bankası’nca Trabzon Valiliği adına İl Özel İdaresi emrine verildi. Ayrıca İl Özel İdaresi encümenince de 150 bin liralık Acil Bakım ve Destek ödeneği çıkartıldı.


Trabzon’un 2 gündür gündeminde olan sel ve heyelanların yaralarının sarılması için çalışmalar sürüyor. Devletin tüm kurumlarının heyelan bölgesindeki çalışmalarının yanısıra Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Yomra, Arsin ve Araklı ilçelerindeki yaraların sarılması amacıyla 300 bin liralık ödenek İller Bankası Genel Müdürlüğü’nce, Trabzon Valiliği’ne İl Özel İdaresi’nce kullanılmak üzere gönderildi. Yetkililer bu yardımların devamının geleceğini ifade etti.


Öte yandan İl Özel İdaresi tarafından acil yardım desteği olarak 150 bin TL’lik bir kaynak çıkartıldı. Söz konusunu ödeneklerin köylerde ortaya çıkan acil eksikliklerin giderilmesinde kullanılacağı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel