Trabzon Zafer Bayramını Kutladı

Kutlamalar, sabah Trabzon Valiliği önündeki tören alanında Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Daha sonra törene geçildi. 48. İç Güvenlik Tugay Komutanı Tuğgeneral Bahadır Uçkan, Vali Vekili Orhan E

Trabzon Zafer Bayramını Kutladı

Kutlamalar, sabah Trabzon Valiliği önündeki tören alanında Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Daha sonra törene geçildi. 48. İç Güvenlik Tugay Komutanı Tuğgeneral Bahadır Uçkan, Vali Vekili Orhan Eyövge, Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, üstü açık askeri araçla tören birliklerini denetleyerek halkın bayramını kutladı.

Türk Silahlı Kuvvetleri adına 30 Ağustos'un anlam ve önemini belirten konuşmayı 48. İç Güvenlik Tugay Komutanlığı'nda görevli Kurmay Yüzbaşı Rıfat Demir yaptı. Şiirlerin okunmasının asker, öğrenci ve gazilerin katıldığı geçit töreni yapıldı.

Tören sırasında 71 yaşındaki İsmet Kaya isimli vatandaşın dev Türk bayrağı ile dolaşması dikkat çekti. Bir ara protokol önüne kadar gelen Kaya, burada bayrağı uzun süre dalgalandırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel