Trabzon zabıtası iş başında

Zabıta Müdür Yardımcısı Ernul Arslan, yaptığı yazılı açıklamada, her gün periyodik olarak denetimlerini sürdüren zabıta ekiplerinin, önceki gün fırınları denetlediğini belirtti. Ekmek ve pide gramajlarının yanı sıra iş yerinin sağlık koşullarının da denet

Trabzon zabıtası iş başında

Zabıta Müdür Yardımcısı Ernul Arslan, yaptığı yazılı açıklamada, her gün periyodik olarak denetimlerini sürdüren zabıta ekiplerinin, önceki gün fırınları denetlediğini belirtti.

Ekmek ve pide gramajlarının yanı sıra iş yerinin sağlık koşullarının da denetlendiğini ifade eden Arslan, şunları kaydetti:


''Şu ana kadar denetimlerde esnafımızın çoğunluğunun kurallara uyduğunu görüyoruz. Bu bize memnuniyet veriyor. Ama yine de zabıta olarak özellikle gıda maddeleri satan iş yerlerine yönelik denetimlerimizi planlı bir şekilde sürdürüyoruz.

Zabıtamız 24 saat görev başındadır. Vatandaşlarımız her konudaki şikayetlerini müdürlüğümüze yapabilirler.''

Arslan, denetimlerin aralıksız sürdürüleceğini de bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel