Trabzon-Van gönül köprüsü!

Trabzon Belediyesi tarafından Van’daki depremzedelere ulaştırılmak için düzenlenen yardım kampanyasına Trabzonlular duyarsız kalmadı.Belediye eski binası Bordo - mavi masada oluşturulan yardım toplama merkezine yardımlarını teslim eden vatandaşlar Trabzon

Trabzon-Van gönül köprüsü!

Trabzon Belediyesi tarafından Van’daki depremzedelere ulaştırılmak için düzenlenen yardım kampanyasına Trabzonlular duyarsız kalmadı.

Belediye eski binası Bordo - mavi masada oluşturulan yardım toplama merkezine yardımlarını teslim eden vatandaşlar Trabzon ile Van arasında gönül köprüsü kurdu.

İki gün içerisinde yaklaşık 400 vatandaş genelde battaniye, çocuk bezi, çocuk maması, giyecek, gıda maddesi ve ısıtıcıdan oluşan çeşitli yardım malzemelerini yardın toplama merkezindeki görevlilere teslim etti.

Yardın toplama merkezine başvuran vatandaşlar bu zor günlerinde depremzedelerin yanında olmak için herkesin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceğine inandıklarını söyleyerek Trabzon Belediyesi tarafından düzenlenen yardım kampanyasına katılmaya davet etti.

Zor iklim şartlarında hayata tutunmaya çalışan depremzedelere yardımın bir insanlık görevi olduğunu belirten vatandaşlar Trabzonluların bu konuda gerekli hassasiyeti gösterdiğini ve yardım kampanyasına katkıda bulunarak tüm ülke insanının birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde birbirinin yanında olduğunu bir kez daha gösterdiklerini söylediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler