Trabzon Valisini özleyecek

Trabzon Valisi Dr.Recep Kızılcık Geçtiğimiz günlerde apar topar Merkeze alındı.Yaklaşık 4 yıldır Trabzon Valiliği görevini başarı ile yürüten Trabzon'a bir çok unutulmayacak hizmetleri bulunan Vali Kızılcık'ın neden apar topar merkeze alındığı merak edili

Trabzon Valisini özleyecek

Trabzon Valisi Dr.Recep Kızılcık Geçtiğimiz günlerde apar topar Merkeze alındı.

Yaklaşık 4 yıldır Trabzon Valiliği görevini başarı ile yürüten Trabzon'a bir çok unutulmayacak hizmetleri bulunan Vali Kızılcık'ın neden apar topar merkeze alındığı merak ediliyor.

İktidar partisi başta olmak üzere, muhalefet ve sivil toplum örgütlerinin "Biz valimizden memnunduk" açıklamalarının ardından "Trabzon Valisi neden merkeze alındı" soruları  çok daha önemli hale geldi.

Trabzon'da görev yaptığı süre içerisinde olaylara yaklaşımı, şehre kazandırdıkları ve Başarılarıyla her kesimin taktirini alan Vali Dr.Recep Kızılcık'ın Trabzon Valiliği'nden ayrılmasının tüm kesimlerde şaşkınlıkla karşılanmış "Neden" sorusu ise bu güne dek cevabını bulamamıştı.

Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde sürpriz bir gelişme olarak görülen 22 kişilik Valiler Kararnamesi hafta sonu olmasına rağmen Gül tarafından onaylanmış ve Trabzon Valisi Dr.Recep Kızılcık Merkez valiliğine alınırken  Amasya Valisi Abdil Celil Öz Trabzon valiliğine getirilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel