Trabzon Valisi Öz'e ziyaretler sürüyor

Engelleri Hep Birlikte AşacağızAnadolu Görme Engelliler Derneği Genel Başkanı Alaattin Murtezaoğlu, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Ziyarette bir konuşma yapan Vali Öz, “Anadolu Görme Engelliler Derneğimiz görme engelli v

Trabzon Valisi Öz'e ziyaretler sürüyor

Engelleri Hep Birlikte Aşacağız

Anadolu Görme Engelliler Derneği Genel Başkanı Alaattin Murtezaoğlu, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette bir konuşma yapan Vali Öz, “Anadolu Görme Engelliler Derneğimiz görme engelli vatandaşlarımıza yönelik eğitimden farkındalığa kadar geniş kapsamlı bir çalışma yürütmektedirler. Dernek yönetimi ve üyeleriyle birlikte tüm görme engelli vatandaşlarımızın ulaşılabilirliliğini sağlamak, eğitime daha rahat ulaşmasını sağlamak ve onların sosyal problemlerini ve mali sorunlarıyla ilgili konuları kamu kurumlarımızla paylaşmak üzere önemli fonksiyonlar yürütmektedir.

Valiliğimiz, Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Ticaret ve Sanayi Odamız ve diğer birimlerle beraber ortak projeler yürütmektedir. Bundan sonraki süreçte yine görme engelli vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü ve sosyal devlet ilkesi çerçevesinde onlara sahip çıkılması konusunda kamu kurumlarımızla ortak projeler yürüteceklerine inanıyorum. Hep beraber engelleri aşacağız” dedi.

Anadolu Görme Engelliler Derneği Genel Başkanı Murtezaoğlu da derneği faaliyetleri hakkında Vali Öz’e bilgi verdi.

Genç İşadamları Derneği Gençlerin Müteşebbis Ruhunun Gelişmesini Sağlıyor

Trabzon Genç İşadamları Derneği Cemil Çarkacı ve yönetimi Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’ü ziyaret etti.

Vali Öz ziyarette şu mesajları verdi;

 “İlimizde işadamlarımız farklı dernek ve sivil toplum kuruluşları çatısı altında faaliyetler yürütmektedirler. Trabzon özellikle liman ve dış ticaret hacmiyle ve tarihi ipek yolu üzerinde olması dolayısıyla son yıllarda ekonomik olarak yakalanan ivme ile beraber ticaret ve sanayi alanında önemli bir hareketlilik yaşamaktadır. Dışa açılım ve ihracat konusunda da önemli çalışmalar var. Genç işadamları derneğimiz de bu anlamda gençlerin müteşebbis ruhunun gelişmesi, genç işadamlarımızın sorunlarının çözülmesi ve mesleki dayanışmalarının sağlanması, ticaret ve sanayi alanındaki kapasite ve potansiyelin geliştirilmesi içeride ve dışarıda yeni gelişmelerin, teknolojilerin, mali desteklerin ve ihracat imkanlarının araştırılması konusunda üyeleriyle beraber önemli çalışmalar yapmaktadırlar. İlimizin sosyo-ekonomik yönden kalkınması için hep beraber önemli projelere imza atacağız” dedi.

Doğalgaz Dönüşümü İle Beraber Bu Kirlilik Ortadan Kalkacak

AKSA Trabzon Bölge Müdürü Mehmet Salih Ayaydın, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’ü makamında ziyaret etti.

Trabzon’da yürütülen doğalgaz çalışmaları hakkında AKSA Bölge Müdürü Ayaydın’dan bilgi alan Vali Öz, “Trabzon’da doğalgaz dönüşümünün bir an önce yapılması ve hızlı bir şekilde sürmesi çok önemli. Doğalgaz her şeyden önce konfordur ve yaşam standardını yükselten bir değerdir. Bunun yanında doğalgaz çevrenin korunması ve kirliliğin önlenmesi açısından çok önemli bir adım. Trabzon da yoğun kömür kullanımından dolayı çevre kirliliğinin yaşandığı ve hissedildiği illerden bir tanesi. Doğalgaz dönüşümü ile beraber bu kirlilik ortadan kalkacak, daha sağlıklı ve kaliteli bir çevrede, kirlilikten kurtulmuş bir bölgede hep beraber yaşayacağız.

TRABZON’DA KONUT MİKTARININ YÜZDE 25’İNE DOĞALGAZ DÖŞENDİ

Bugün itibariyle doğalgaz firmamız önemli arterde doğalgaz hattını tamamlamış, şehrin farklı bölgelerine hızlı bir şekilde Of ve Akçabat ilçelerimizle beraber çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Trabzon merkezde bugün itibariyle bakıldığı zaman konut miktarının yüzde 25’ine kadar yetişebilecek doğalgaz şebekesi döşenmiş. Ancak abonelik sayımız şuana kadar yüzde 15 civarındadır. Hem doğalgaz ulaşan bölgelerde abona sayımızın artması hemde yeni alanlara doğalgazın şebeke döşenerek ulaşması için şirketimiz ve belediyemiz önümüzdeki süreçte yoğun bir çalışma yapacaktır. Doğalgazın ulaştığı yerlerde çevre kirliliğinin önlenmesi için denetimlerde ilgili kurumlar tarafından yapılacaktır” dedi.

Siyasi Partiler Demokrasinin, Toplumun, Gelişmenin Vazgeçilmez Unsurudur.

MHP İl Başkanı Muammer Demeli, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Vali Abdil Celil Öz’ü ziyaret etti.

Görüşmede Trabzon’un belli bir siyaset kültürünün olduğunu ifade eden Vali Abdil Celil Öz” günümüzde siyasi partiler ve siyaset artık giderek daha fazla aktif rol oynuyor. Siyasi Partiler demokrasinin, toplumun, gelişmenin vazgeçilmez unsurları. Bir dönem belki bu durum Türkiye’de sözdeydi.  Ama günümüzde siyaset alanının biraz daha dinamik ve etkili olduğunu görüyoruz.

Siyasi partiler sadece seçim dönemleriyle sınırlı kalmayıp bütün bir süreç içerisinde toplumsal meseleler, güncel meseleler, iç- dış politika ve ekonomiyle ilgili pek çok alanda fikirlerin ileriye sürülen, projelerin üretilen ve bunlar üzerinde alt yapı oluşturulan bir alan. İktidarıyla muhalefetiyle ve ana muhalefetiyle beraber hem ulusal siyasette hem yerel siyasette ve hizmet konusundaki görüşmelerde zaman zaman fikirlerin bir araya konularak tartışılmasında iyi ve kötü yönleriyle değerlendirilmesinde fayda var. O anlamda ildeki genel yönetimle ilgili yerel yönetimler boyutu da var.

Kurumların verdiği hizmetlerde doğru giden, yanlış giden, kişisel ya da kurumsal hatadan veya eksiklikten aksayan konular varsa mutlaka onları beraberce değerlendiririz görüşürüz. O anlamda her yönüyle işbirliğinin, diyaloğun, kapıların açık olmasının ve sürekli görüşmeye müsait bir ortamın olmasını önemsiyoruz. Bu anlamda da Trabzon bölgesel olarak hassasiyeti olan ve bu hassasiyetler çerçevesinde belli bir siyaset kültürünün oluştuğu bir ilimiz. İnşallah güzellikleri beraber yaşarız. Önümüzde seçim süreçleri var. Bu süreçleri beraberce kardeşlik içerisinde yürütürüz “dedi.

MHP İl başkanı Muammer Demeli  ve yönetim kurulu üyeleri il teşkilatının faaliyetleri hakkında Vali Öz’e bilgi verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel