Trabzon Valiliği'nden yardım

Trabzon Valiliği, Vali Nuri Okutan'dan yardım talep eden Nevin Gümüş'e ayni ve nakdi yardımda bulunulduğunu bildirdi.      Yapılan yazılı açıklamada, Nevin Gümüş'ün çocukları Akın ve Aykut Bozkurt'un, babalarının yanında ikamet ettiği, İstanbul Hasan Tan

Trabzon Valiliği'nden yardım

Trabzon Valiliği, Vali Nuri Okutan'dan yardım talep eden Nevin Gümüş'e ayni ve nakdi yardımda bulunulduğunu bildirdi.     

Yapılan yazılı açıklamada, Nevin Gümüş'ün çocukları Akın ve Aykut Bozkurt'un, babalarının yanında ikamet ettiği, İstanbul Hasan Tan Çocuk Yuvası'nda koruma ve bakım altında iken, babaları yanına ayni nakdi yardım ile verildikleri belirtildi.
Açıklamada, çocukların anneleri Nevin Gümüş tarafından kaçırılarak Trabzon'a getirildiği ifade edilerek, şunlar kaydedildi:     

''Nevin Gümüş'ün ilimizde sabit bir ikamet adresi olmamasına rağmen değişik tarihlerde Valiliğimize müracaat ederek yardım talebinde bulunmuş ve bu talebi değerlendirilerek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan ayni ve nakdi yardımlar yapılmıştır. Ayrıca çocukları mahkeme kararıyla koruma altına alınmış ve tertip edildikleri İstanbul Hasan Tan Çocuk Yuvası'na teslim işlemleri de başlatılmıştır.'' 

Nevin Gümüş, bugün ''Yöresel Ağasar Giysisinin Yeniden Keşfi Projesi'' kapsamında açılan ve geleneksel Ağasar elbiselerinin yer aldığı sergide Vali Okutan ile görüşmüş, yardım talebinde bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel