Trabzon Valiliği'nde Toplantı

Trabzon İl Koordinasyon Kurulu 2007 yılı 3. dönem toplantısı, Vali Nuri Okutan başkanlığında yapıldı.Trabzon Valiliği A Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıya Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Burhan Cahit Erdem, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Ba

Trabzon Valiliği'nde Toplantı

Trabzon İl Koordinasyon Kurulu 2007 yılı 3. dönem toplantısı, Vali Nuri Okutan başkanlığında yapıldı.

Trabzon Valiliği A Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıya Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Burhan Cahit Erdem, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Şadan Eren, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necati Tüysüz, kaymakamlar, belediye başkanları ve yatırımcı kuruluşların birinci dereceden yetkilileri katıldı.

Toplantıda yatırımcı kuruluşların temsilcileri, 2007 yılı Temmuz ayı sonuna kadar yapılan faaliyetleri anlattı. Toplantıda ayrıca yapılan faaliyetleri olumsuz olarak etkileyen sorun ve darboğazların ortadan kaldırılmasına yönelik ileri sürülen görüşler doğrultusunda belirlenen 'Yatırım Programı'nda öngörülen işlerin, süresi içinde bitirilmesi için gerekli önlemlerin alınmasına karar verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel